Întâlnirea culturală „Podul de reviste”

Vinerea aceasta, în Paraclisul cu hramul Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, din cadrul Centrului Eparhial de la Curtea de Argeș, s-a desfășurat întâlnirea culturală intitulată: „Podul de reviste”, informează TRINITAS TV.

Manifestarea, aflată la a șasea ediție, a adunat participanți din Serbia, Bucovina, Basarabia și din mai multe orașe din România. Scopul acestui proiect îl reprezintă întărirea legăturilor culturale, precum și o mai bună cunoaștere a spiritualității și istoriei.

După rostirea unui cuvânt de binecuvântare din partea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, domnul academician Gheorghe Păun, moderatorul evenimentului, a dat cuvântul invitaților, care au prezentat reviste și opere literare.

Corul Seminarului Teologic Neagoe Vodă Basarab a susținut un concert pascal, iar rapsodul popular Ion Crețeanu a interpretat balada Brâncovenilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

O săptămână de post și filantropie: Repere

A cincea săptămână din Postul Mare a fost o nouă săptămână a filantropiei la nivelul Bisericii Ortodoxe Române. Grăuntele de lumină Una dintre cele mai consistente campanii filantropice se desfășoară la Iași. În cadrul proiectului…