Îmbrăcăminte dăruită Centrului de Primire Minori și Centrului de Criză Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, prin colaborarea doamnei Erika Stark (director general DGASPC – Arad) și prin implicarea domnului Zomonicer Raul (Șef Centru Primire Minori), a doamnei Lulusa Diana (Șef Centru de Criză) și a domnuluiSorin Roșca(Inspector la DGASPC Arad), 25 de copii de la Centrul de Primire Minori și Centrul de Criză au primit, vineri, 19 februarie 2016, au primit obiecte noi de îmbrăcăminte (pantaloni, pulovere, cămăși, veste, costume, jachete, eșarfe).

Întâlnirea copiilor cu vizitatorii a fost una caldă, veselă, plină de bucurie și seninătate. Primirea făcută vizitatorilor de către copii a fost mai mult decât familială, oferindu-le îmbrățișări calde și mulțumiri nenumărate. Majoritatea copiilor nu au așteptat plecarea musafirilor, că au și probat hainele primite, arătându-și astfel unii altora satisfacția pentru dobândirea unui lucru «la modă»”, a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial.

Această nouă acțiune a proiectului O inimă care vede adresată beneficiarilor DGASPC Arad a fost un bun prilej de a demonstra celor aflați într-o situație de reală dificultate, că nu sunt uitați și că împreună, Biserica și DGASPC își dau mâna pentru a-i ajuta și a le oferi toate cele necesare, atât cele materiale, cât și cele spirituale.

Comentarii Facebook


Știri recente