27 octombrie: Maestrul Tudor Gheorghe va concerta la Palatul Patriarhiei | Câştigă o invitaţie la eveniment

tudor-gheorghe-constanta-concert.

Invitatul special al Festivalului-Concurs Naţional de Muzică Bisericească „Lăudaţi pe Domnul!” de anul acesta este maestrul Tudor Gheorghe. Renumitul interpret va susţine vineri, 27 octombrie, un recital de muzică şi poezie dedicat mărturisirii credinței ortodoxe în temnițele comuniste.

Manifestarea culturală va fi moderată de actorul Tomi Cristin de la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București. Intrarea publicului se va face pe bază de invitație.


Etapa finală a Festivalului Concurs „Lăudaţi pe Domnul!”


Află aici cum poţi câştiga o invitaţie, valabilă pentru două persoane, la festivalul concurs de joia aceasta. Sunt diponibile 10 invitaţii.

Evenimentul este organizat în contextul anului 2017, declarat în Patriarhia Română: Anul omagial al sfintelor icoane, al iconarilor şi pictorilor bisericeşti şi Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului.

Foto credit: Tudor Gheorghe website

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Coroana Sf. Ștefan a ajuns la Putna

Coroana reconstituită a Sf. Voievod Ștefan cel Mare a ajuns marți după-amiază la Putna. Coroana a fost adusă cu trenul pe relația redeschisă Suceava – Dornești – Rădăuți – Putna. La sosire, Părintele stareț Melchisedec…