100 de zile de şcoală la Oradea

100-de-zile-de-scoala-la

100 de zile de școală este programul Clasei Pregătitoare Step by Step de la Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu din Oradea.

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, evenimentul s-a desfășurat joi, 10 martie 2015, după cum a precizat prof. Laura Baidoc, cadru didactic la Liceul Ortodox din Oradea.

Însoțiți de părinți și bunici, copiii au numărat cea de-a o suta zi de școală. Apoi, așa cum fac în fiecare dimineață, au citit salutul și mesajul primit de la Winnie de Pluș, mascota clasei. Au citit cele 100 de cuvinte din borcanul cu miere al lui Winnie, au numărat până la 100 și și-au exprimat dorința de a avea fiecare câte o sută de: mașinuțe, cai adevărați, jucării, ponei de pluș, o sută de zile de vacanță și chiar o sută de zile de școală.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
img_8177_1280x853

Sfântul Voievod Neagoe Basarab cinstit la Curtea de Argeș

În ziua de cinstire a Sfântului Voievod Neagoe Basarab, luni, 26 septembrie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, împreună cu Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, au oficiat Sfânta Liturghie în…