100 de zile de şcoală la Oradea

100-de-zile-de-scoala-la

100 de zile de școală este programul Clasei Pregătitoare Step by Step de la Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu din Oradea.

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, evenimentul s-a desfășurat joi, 10 martie 2015, după cum a precizat prof. Laura Baidoc, cadru didactic la Liceul Ortodox din Oradea.

Însoțiți de părinți și bunici, copiii au numărat cea de-a o suta zi de școală. Apoi, așa cum fac în fiecare dimineață, au citit salutul și mesajul primit de la Winnie de Pluș, mascota clasei. Au citit cele 100 de cuvinte din borcanul cu miere al lui Winnie, au numărat până la 100 și și-au exprimat dorința de a avea fiecare câte o sută de: mașinuțe, cai adevărați, jucării, ponei de pluș, o sută de zile de vacanță și chiar o sută de zile de școală.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
CCF28072016-1

Slujba Sfântului Ierarh Bretanion, Episcopul Tomisului

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut recent Slujba Sfântului Ierarh Bretanion Episcopul Tomisului, sărbătorit la 25 ianuarie. Volumul cuprinde slujbele Vecerniei, Utreniei şi a Sfintei Liturghii. Sfântul Bretanion (sau Vetranion) a fost episcop de Tomis (Constanţa de…

9__biserica_sf_mina1

Biserica Parohiei Sfântul Mina din Constanţa va fi resfinţită

Duminică, 31 iulie 2016, începând cu ora 7.00, Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la biserica Sfântul Mina din Parcul Tăbăcărie, urmată de slujba de resfințire a lăcașului de cult, datorată finalizării procesului de reabilitare interioară…